JE Bouw

 

 

Laatste nieuws

 Holland Park

J.E. Bouw start in week 42 aan het Betonwerk van het project Holland Park blok 16 en 17 te Diemen. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van bouwbedrijf De Vries en Verburg te Stolwijk. Voor dit werk verzorgen wij het gehele betoncasco uitgevoerd met onze eigen vloerondersteuning en wandbekistingen.

  Atrium te Amsterdam

In week 42 is J.E. Bouw gestart op het werk Atrium te Amsterdam, J.E. Bouw verzorgt hier een deel van het betonwerk van de 2 laagse parkeerkelder voor bouwcombinatie Dura Vermeer/MJ de Nijs.
De werkzaamheden bestaan voornamelijkl uit het bekisten en storten van poeren, fundatie, en betonwanden.

 

 4de Gymnasium te Amsterdam

Eind juni 2015 is JE bouw in opdracht van dura vermeer middenwest gestart aan het werk 4e gymnasium te Amsterdam.Dit werk bestaat uit het bekisten en storten van de in het werk gestorte beton wanden en kolommen, evenals het plaatsen en afstorten van de bubbledeck vloeren. Voor dit werk levert JE Bouw de benodigde systeembekisting , randbeveiliging en gevel hangsteigers. Bekijk hier de foto's.


 

 40 appartementen te Haarlem

In mei 2015 is J.E. Bouw in opdracht van WAAL bouw begonnen aan de realisatie van 40 appartementen te Haarlem. Dit werk bestaat uit het maken van de fundering, wanden, vloeren en het stellen van spouwbladen. J.E. Bouw levert hier alle bekistingen, stalenwandbekisting en beton.

 


 Oostpoort blok 13 Amsterdam

J.E. Bouw heeft de opdracht gekregen het totale  betonwerk van dit  project  uit te voeren. Dit project bestaat uit een commerciële laag  met hierboven  appartementen en word uitvoert  in opdracht van Waal uit Vlaardingen.

J.E. Bouw verzorgt hierbij het complete betoncasco inclusief alle benodigde bekistingen/betonmortel / onder stempeling en gevelsteigers. Tevens worden de benodigde spouwbladen in de ruwbouwfase gelijktijdig meegenomen.

 

 Nieuwbouw 60 appartementen
Astronautenweg Hoorn


J.E. Bouw gaat begin April 2015 het betonwerk voor 60 appartementen in Hoorn realiseren voor C. Koning bouw. J.E. Bouw verzorgt al het betonwerk m.b.t. de fundering, vloeren en het nodige prefab beton.

Ook worden voor dit project de breedplaatvloeren, de benodigde wapening en het betonmortel geleverd. Bekijk hier de foto's.

 

 Fundering Blok M in Amsterdam

J.E. Bouw is begin half juni gestart met de fundering van Blok M in Amsterdam. Dit project bestaat uit een commerciële laag met winkels met hierboven 84 appartementen uitgevoerd in wanden/breedplaat systeem en word uitvoert in opdracht van Dura Vermeer Midden West.

J.E. Bouw verzorgt hierbij het complete beton casco inclusief alle benodigde bekistingen en betonlevering. Eind november verwachten we het totale skelet op hoogte te hebben.
Bekijk hier meer foto's.

 

 Betonvloer Javastraat Den Helder

J.E. Bouw heeft begin maart voor Bouwbedrijf Ooijevaar een betonvloer gestort.

De betonvloer is inclusief vorstrand t.b.v. een nieuw te bouwen flatportaal aan de Javastraat in Den Helder. Ook voor dit voor kleinschalige betonwerk staan wij voor onze opdrachtgevers klaar.

Bekijk hier de foto's.
 


 De Titaan in Amsterdam


J.E. Bouw heeft in opdracht van Dura Vermeer Midden-West het betoncasco aangenomen voor 113 appartementen voor het project 'De Titaan' in Amsterdam. Dit werk wordt uitgevoerd in wanden-breedplaat. Het project is medio juni afgerond.

Bekijk hier de foto's.

Holland Park


Atrium te Amsterdam


$de Gymnasium te Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Blok M in Amsterdam

  

 

 

 Renovatie Uitenboschstraat in Alkmaar

J.E. Bouw heeft voor AannemingsbedrijfOoijervaar uit Alkmaar het betonwerk gedaan voor de renovatie van 24 woningen in de Uitenboschstraat in Alkmaar. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van nieuwe betonvloeren in de woningen en het storten van de fundering en vloeren voor 9 uitbouwen. 

Bekijk hier de foto's.


 De Titaan in Amsterdam

J.E. Bouw is in november 2013 gestart met het project 'De Titaan' in Amsterdam. Dit werk wordt uitgevoerd door Dura Vermeer Midden-West. Wij verzorgen hier de fundatie voor 175 appartementen.


 Villa Rotonda in Castricum

Hier voeren wij het betoncasco uit voor bouwbedrijf Noordersluis. J.E. Bouw is inmiddels een vaste en betrouwbare partner voor dit werk. De werkzaamheden bestaan uit het betoncasco van een parkeerkelder met hierboven 48 appartementen. Het project wordt in een zeer strakke planning uitgevoerd, zodat voor het einde van het 2013 de dakvloer gestort kon zijn. 

Bekijk hier de foto's.

 


 

 

 

 

 

 

 


  

 

 Villa Rotonda Castricum